Startersdag Healthcarejob

Jouw carrière in de commerciële gezondheidszorg!

 

Studeer je of ben jij recent afgestudeerd als BSc, MSc of PhD en op zoek naar een carrière binnen de farmaceutische industrie? Op onze startersdag bieden wij jou informatie over de sector en de diverse functies (rayonmanager, accountmanager, etc.).

Door inzicht te krijgen in de verschillende branches en carrière mogelijkheden zul je na deze dag een helder beeld krijgen van de arbeidsmarkt in het algemeen en de commerciële industrie in het bijzonder. Maar het belangrijkste : Wij brengen je in contact met deze fascinerende branche!

Waarom aanmelden?

Wij vertellen het in 100 seconden.

 

Meld je direct aan

1. Meld je aan

Vul eenvoudigweg je gegevens in via het digitale formulier.

2. Aanmelding komt binnen bij Healthcarejob.nl

Het ingevulde formulier komt binnen bij één van de consultants van The College Healthcare. Zij nemen binnen 48 uur contact op (via mail of telefoon) om je te laten weten of je wordt uitgenodigd voor onze startersdag.

3. Uitnodiging

Via ons secretariaat ontvang jij een persoonlijke uitnodiging voor onze startersdag. Hierin wordt verteld wat jij deze dag kan verwachten en wanneer & hoe laat jij aanwezig moet zijn.

4. Startersdag

Op onze startersdag geven we jou een indruk van de industrie en leren we jou beter kennen. Hebben wij direct een mooie vacature vacant en sluit jij daarop aan? Dan sta jij wellicht aan de vooravond van een mooie carrière in de farmaceutische industrie!