Voor elke stap in je carrière

In elk stadium van je carrière kun je bij The College Healthcare terecht. We helpen je verder met je volgende stap, of dat nu mid-career, senior of executive functies zijn. Ook bemiddelen we starters naar hun eerste baan. Wij weten hoe de (commerciële) gezondheidszorg werkt. Onze consultants hebben zelf ruime ervaring in deze branches en kennen de ins- en outs.

Kortom: Heb jij ervaring in de (commerciële) gezondheidszorg of ben je toe aan je eerste stap? Neem dan direct contact op met één van onze consultants.

Healthcarejob.nl

Welkom op HealthcareJob.nl. Deze site is een initiatief van The College Healthcare. Hier tref je alle actuele vacatures aan van ons werving- en selectiebureau. Wij ontvangen graag jouw sollicitatie, maar ook als je niet meteen een vacature vindt die jou aanspreekt, zien wij uit naar een nadere kennismaking met jou, dus schrijf je hier in. Wij willen jou graag helpen met het vinden van een passende functie!

  • Meer dan 25 jaar ervaring;
  • Gespecialiseerd in de (commerciële) gezondheidszorg;
  • Voor ambitieuze starters tot en met ervaren directors;
  • (Inter)nationaal actief.

Neem contact op

Dr. van Deenweg 162
8025 BM Zwolle

Tel: (038) 455 62 62
Fax: (038) 455 62 72
E-mail: info@healthcarejob.nl

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Ik wil mij graag inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief

Nooit meer interessante vacatures en vaknieuws uit de commerciële gezondheidszorg missen? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf altijd automatisch op de hoogte van actuele vacatures en ontwikkelingen in het vakgebied. Wij gebruiken jouw e-mailadres alleen voor deze nieuwsbrief. Je ontvangt geen spam en wij geven/verkopen je email adres niet aan derden!

**  De nieuwsbrief niet meer ontvangen? Uitschrijven: In elke nieuwsbrief zit een duidelijke uitschrijf mogelijkheid, zodat je op ieder moment kunt stoppen, wanneer er geen behoefte meer aan is.