Vind het juiste talent
met onze oplossingen!

Vacaturepakket Full-Service - Alle voordelen op een rijtje!

Wij nemen het gehele proces uit handen tot dat de vacature vervuld is! • FULL-SERVICE
 • __________


 • Vacature op Healthcarejob.nl
  Vacature via Social Media
  Vacature via Linkedin Jobslots
  Volledige Werving en Selectie
  Onbeperkt Searchcapaciteit
  Gehele begeleidingsproces
  Selectie assessment(s)
  Match report(s)
  Uitgebreide terugkoppeling aan kandidaat
  Uitgebreide terugkoppeling aan opdrachtgever
  Adviesrapport

Met de volledige uitbesteding voor het invullen van jouw vacature neemt Healthcarejob.nl het gehele proces uit handen totdat de vacature vervuld is. Dat houdt in dat de vacature een onbeperkte looptijd kent. We zoeken totdat jij je ideale kandidaat hebt gevonden!

Geen misfits door ons unieke matchprofiel

Door middel van eenĀ kennismakingsgesprek leren wij jouw organisatie kennen. Wij snappen dat een bedrijfscultuur net zo belangrijk is als de competenties van de kandidaat. Hoe goed een kandidaat ook is, hij of zij moet ook precies in het juiste plaatje passen. Om dat traject zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, maken we een functieprofiel en matchen onze kandidaten met dit profiel.

Een vast aanspreekpunt

Je krijgt vervolgens een persoonlijke accountmanager die deze procedure van A tot Z begeleidt. Hiermee weet je precies waar je aan toe bent en word je volledig op de hoogte gehouden.

Klaar voor de toekomst!

Elke selectieprocedure eindigt met een advies betreffende de aanstelling. Wanneer het advies positief is, geven we concrete handvatten hoe een nieuwe werknemer het beste aangestuurd kan worden zodat er verdere ontwikkeling kan plaatsvinden.

Je krijgt een compleet beeld van jouw nieuwe medewerker: motivatie, gedrag en valkuilen. Wanneer dit past binnen de ambitie en cultuur van jouw team of organisatie is er een grotere kans op een succesvolle, langdurige match!

Vraag informatie aan

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je meer weten of heb je een vraag? Wij staan klaar om jou te helpen!

Marjolijn de Hoogh

Tel: (038) 455 62 62