Even voorstellen – Iris Iwema

Even voorstellen – Iris Iwema

Sinds oktober 2018 ben ik gestart als recruiter bij The College Healthcare. Na het afronden van mijn opleiding Toegepaste Psychologie kwam ik tot de conclusie dat ik geïnspireerd ben door het begrip ‘motivatie’. Ik zoek graag naar een verklaring voor het gedrag dat iemand laat zien en vind het interessant hoe je mensen hierin kunt begeleiden.

Als topsporter weet ik hoe belangrijk het is om je krachten en ontwikkelpunten te kennen, zodat je de juiste doelen kan stellen om daar te komen waar je van droomt. Mijn droom, het behalen van een olympische medaille, heeft mij veel geleerd over mijn eigen krachten en ontwikkelpunten. Tijdens het behalen van successen (Nederlands kampioen en internationale medailles), maar ook door tegenslagen leer je echt wie je bent. Met mijn doel voor ogen haal ik het maximale uit mezelf. Dat is voor mij succes.

Topsport bedrijf ik ook als recruiter. Ik wil als recruiter vanuit deze kennis kandidaten begeleiden om zichzelf beter te leren kennen. Zo maken we het samen mogelijk om de juiste match te vinden; een job waarin iemand echt tot zijn recht komt en gelukkig is. Stel jezelf eens de vraag: Wat is succes voor mij?

Mijn doel is het bieden van een stukje persoonlijke begeleiding aan de kandidaat alsook aan de werkgever waarvan een effectieve, waardevolle en respectvolle samenwerking dan het resultaat is.

Ik zou graag met je in contact komen om te bespreken wat je doelen zijn. Kijk voor actuele vacatures op www.healthcarejob.nl en bel of mail voor meer informatie naar 038-455 6262 of via iiwema@collegehealthcare.nl.

“People with goals succeed, because they know where they are going” – Earl Nightingale

Tot snel. Groeten,

Iris Iwema

Leave a Reply