Eindejaarsblog – Terugblik op 2017

Maandag 18 december gaf De Nederlandsche Bank aan voor 2017 een economische groei van 3,3 procent te verwachten. Het hoogste niveau in de afgelopen tien jaar! Maar dat is niet alles, ook verwachtten ze dat de economie in 2018 en 2019 zal toenemen met respectievelijk 3,1 en 2,3 procent. Goed nieuws, want een aantrekkende economie betekent meer werk. Meer werk betekent een toenemende vraag naar goed personeel wat op zijn beurt weer meer vacatures betekent.

Kortom, we hebben het druk gehad dit jaar. En u ook, dat blijkt wel uit de artikelen die dit jaar het meeste gelezen zijn op onze website. Ze stonden allemaal in het teken van uw LinkedIn profiel en hoe u uw productiviteit kan verhogen. Mocht u ze gemist hebben, dit zijn de drie meest gelezen artikelen die wij dit jaar geschreven hebben:

  1. 10 tips voor een ijzersterk LinkedIn profiel
  2. Zo schrijft u een pakkende samenvatting voor op uw LinkedIn profiel
  3. 7 tips om efficiënt te werken

Dat het loont om uw kennis van LinkedIn te vergroten blijkt wel uit het feit dat er momenteel ruim 10 miljoen actieve vacatures te vinden zijn op ’s werelds grootste netwerkplatform. Maar LinkedIn wordt niet enkel meer gebruikt om een nieuwe baan te vinden. Tegenwoordig gebruiken de meeste professionals LinkedIn voor personal branding en om te netwerken. Volg ons op LinkedIn om ook in 2018 onze artikelen over productiviteit en LinkedIn te lezen!

Over LinkedIn en vacatures gesproken, bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Begin 2018 dan goed door op één van onze vacatures te reageren of volg ons op LinkedIn om altijd op de hoogte te blijven van onze laatste vacatures.

Leave a Reply