Plan jouw afspraak

Enthousiast? Vrijblijvend kennismaken?

Ben je benieuwd naar wat de consultants van Healthcarejob.nl voor jou kunnen betekenen? Plan nu je afspraak en ik kom graag bij jou langs om over de ontelbare mogelijkheden, die dé vacaturesite voor de commerciële gezondheidszorg biedt, nader te informeren!

038 455 6262 / 06 51 04 40 47
info@healthcarejob.nl

Waarom contact opnemen met Healthcarejob.nl?

Juiste doelgroep:

Wij bereiken maandelijks duizenden bezoekers uit de (commerciële) gezondheidszorg. Door onze jarenlange ervaring in de gezondheidszorg beschikken we over een omvangrijk netwerk.

Alles onder één dak:

Van het plaatsen van een vacature tot de volledige uitbesteding van het werving & selectieproces. Door middel van verschillende pakketten en maatwerk ondersteunen wij jou bij ieder vraagstuk.

Succesvol:

Meer dan tientallen relaties gingen je al voor! Door ons uitgebreide netwerk in de (commerciële) gezondheidszorg en het leveren van kwaliteit, prijzen wij ons gelukkig met een aantal geweldige samenwerkingen.

Demelsa Visser, Director of Human Relations at Mylan

“De grote betrokkenheid en persoonlijke aandacht van de recruiters, zowel voor de werkgever als voor de kandidaat. De uitgebreide screening en goede begeleiding van potentiële talenten die bij ons worden voorgesteld. Ze kennen onze organisatie heel goed en weten welke mensen zich bij ons op hun plek gaan voelen.”

Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat.

Plan een afspraak